CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv Ligia


Timp de executie si complexitate: 30 min
Ingrediente:
5 oua
50 gr. cascaval
sare
branza de oi
boia
piper
sare
ulei
cabanos



Realizare :Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie speciala in tava, adica hirtie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Daca e sarata brinza nu mai trebuie pusa sarea. Aceasta crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.
Se serveste atit calda cit si rece.



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii

Ligia Caranfil Data postarii: 2011-03-16 07:07:51

Draga Cici, iti multumesc pentru reteta. Ma onoreaza. Poate am s-o incerc si eu o data, cine stie? In orice caz, m-ai nimerit la fix cu cascavalul.